Onderzoek naar acceptatie van de OV-chipkaart

De OV-Ambassadeur heeft in opdracht van staatssecretaris Huizinga onderzoek laten doen naar de acceptatie van de OV-chipkaart. Al wordt het betaalmiddel wel geaccepteerd, toch is er nog behoorlijk wat weerstand. Het rapport en bijbehorende documenten worden geherpubliceerd, omdat Brenno de Winter mondeling – vooraf – al had gevraagd om alle documentatie. Strikt genomen kan bij een Wob-verzoek alleen worden gevraagd om documenten die al bestaan en is het de vraag of dit als Wob-verzoek te interpreteren. Het verzoek leidde er echter toe dat is gekozen voor actieve openbaarmaking. Strikt is dit dus geen Wob-verzoek. De volgende documenten zijn beschikbaar:

Datum openbaarmaking: 7 juli 2009;

Wobber: Brenno de Winter

pixelstats trackingpixel
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>